What are you looking for?

Bellstraat 4 | 3133 KE Vlaardingen
Over Motexion

Action at Motexion

In ons bedrijfspand in de Bellstraat in Vlaardingen hebben we een moderne  productie faciliteit gecombineerd met het kantoor. Hier werken we dagelijks in 2 shifts aan de productie en verzending van uw bestellingen. Of dat nu voor 1 auto of een compleet wagenpark is.

Alle halffabricaten en grondstoffen zijn in royale mate op voorraad. Zo kunnen we snel schakelen en in korte tijd uw orders produceren. Alle producten worden computergestuurd gefreesd op een van onze freesmachines of op een andere wijze  machinaal geproduceerd. Dat maakt het proces niet direct sneller, maar wel 100% nauwkeurig!

De producten in ons assortiment worden volledig inbouw klaar  voorbereid met montagegaatjes en/of vullatten op juiste plaatsen voorgemonteerd. Bij Motexion stoppen we veel energie in het zo eenvoudig en snel mogelijk monteren van de producten. Slimme bevestigingsmiddelen als clips en drukkers zijn daar een onderdeel van. Op die manier is de montage bij u in de werkplaats eenvoudig en snel en heeft het eindresultaat een professionele uitstraling.

Motexion : Interview Bavo met Bas.